We Are It festival. The Golden age of house music

Op 19 September 2020 is het dan voor het eerst echt eindelijk zover ! De twee meest legendarische clubs uit de Amsterdamse, en misschien wel Nederlandse House geschiedenis en clubscene ooit, gaan terugkeren op het Amsterdamse uitgaans toneel ! Uiteraard hebben we het hier over de IT en de ROXY ! De complete DJ line up ínclusief hun legacy en uniek extravaganza entertainment der beide grootmachten van de uitgaanswereld, zal die dag zijn opwachting maken en in vol ornaat aantreden op een speciaal hiervoor in het leven geroepen festival op de enige locatie in Amsterdam die hiervoor in aanmerking kan komen kwa entourage , THUISHAVEN !

Een unieke kans kortom, voor diegene die die gloriedagen bewust hebben meegemaakt , om die unieke sfeer weer is te herbeleven , en natuurlijk ook voor een jongere generatie die op deze manier een inkijkje gaat krijgen in een tijd waarin zij misschien nog niet eens geboren waren , maar waarin de begrippen totale gekte, vrijheid , en natuurlijk true en real house music , de fundamenten hebben gevormd voor de meest iconische uitgaansperiode ooit en waarbij Amsterdam en Nederland definitief op de kaart werden gezet als belangrijkste exponenten van de toenmalige en zelfs huidige dancescene wereldwijd !

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is zal ook SUMMER OF LOVE , één van Nederlands populairste house classics concepten , met het hosten van stage 3 aansluiten om de feestvreugde nog meer te vergroten en zeer waarschijnlijk door het spreekwoordelijke dak heen te laten gaan !

Uiteraard gaan wij als organisatie ook niet voorbij aan het feit dat de founding father en het gezicht van de IT en de Amsterdamse uitgaanswereld , MANFRED LANGER , dit jaar exact 25 jaar geleden overleed ! Onder leiding van travestie- en extravaganza icoon MAYDAY en met een bizar arsenaal aan door haar verzorgd entertainment, zal Manfred’s dood op gepaste wijze herdacht worden, namelijk op de énige manier wat bij de man past…….. Je raad het al… met TOTALE GEKTE next level !

WAT EEN LINE UP

iT stage:

❤ Jean
❤ Marcello
❤ Stephen
❤ Guan Elmzoon
❤ Alfredo
❤ Brian S
❤ Sergio Tee

Roxy Dj’s stage :

❤ Joost van Bellen
❤ Dimitri
❤ Erick E
❤ Remy
❤ Steve Cop
❤ Isis
❤ Crazy Shaun

Summer of Love stage:

❤ Pete heller
❤ Lucien Foort
❤ Roog
❤ Olav Basoski
❤ Alexander koning
❤ Quinten de Rozario
❤ Lars Johansson
❤ The House Negro
❤ Dave Leatherman
❤ Benji

Cafe:

❤ Theo Heijnis
❤ John Lauriola
❤ Mark Rutte
❤ Edgar

Act’s en Entertainment hosting door May Day.

Summer of Love Events
Contactweg 60 Amsterdam
19 september van 13:00 – 20 sep. om 23:00

Event: facebook.com/events/233638420995538/
Tickets: bit.ly/we_are_it

Share:

Related Articles