Thuishaven Het Terras

Door de e coronacrisis maakt een ieder wat creatiefs, zo ook het Thuishaven. Omdat dit jaar wel zeker is dat er geen festivals kunnen plaatsvinden, heeft Thuishaven het festivalterrein in het Westelijk Havengebied omgetoverd tot een enorm terras van 6500 m2. meld AT5 op hun website. En die is komende tijd elk weekend open van donderdag tot en met zondag. 

Eerder hadden ze al de Thuishaven Drive Thru – waar bezoekers met de auto over het festivalterrein een rondje konden maken over het terrein. Tijdens dat rondje kon je wat te drinken of  eten bestellen, waren er DJ’s.
Dit was volgens de organisatie van Thuishaven in deze tijd toch wel een succes

Maar nu dat er vanaf 1 juni meer mogelijkheden zijn ontstaan, is dit idee naar boven gekomen. De reserveringen voor de eerste dag van het terras waren in no time uitverkocht.

Volgens Thuishaven wordt het terrein ingericht als een mix tussen een terras en een stadsstrand. Er zijn tafels voor 2 tot 4 personen, deze staan op ruime afstand van elkaar. Ook is er een privédakterras met plek voor groepen van 15.
En ja alles volgens de RIVM code, dus alles verloopt contactloos; bezoekers bestellen hun drank en eten via QR-codes aan hun tafel en halen het op bij een zelfbedieningsbar.

Het terrein is open van 12.00 tot 00.15 uur. Bij slecht weer zijn de tafels overdekt; bij goed weer is het terrein ook op maandag, dinsdag of woensdag geopend. ( Bron. At5 )
Voor meer informatie Thuishaven

Thuishaven
https://www.facebook.com/events/926013831177976/

Share:

Related Articles