De Droom Van DJ Dimitri wordt werkelijkheid

Hier heeft hij al zeer lang naar uitgekeken:
in een uitverkocht thuis aan de haven met gezonde podiumkriebels aan zijn monsterset beginnen.
#readysetgo15hoursinarow

Dimitri schreef op zijn Facebook

“Ik ga dan een nieuw record vestigen: 15 uur nonstop draaien op het tofste terrein van Amsterdam, Thuishaven.
Maar die dag, de 7e van september is niet alleen daarom een bijzondere datum. Het is dan op de kop af precies 6 jaar geleden dat ik na een lange strijd mijn comeback in club Trouw vierde. En daar wil ik graag even bij stilstaan.

Ik zit op dit moment in de mooiste fase van mijn leven. Ik heb balans gevonden, mijn passie voor muziek hervonden, een fantastische vriendin en een aantal dierbare vrienden. Maar om op dit punt te komen ging niet zonder slag of stoot.
Toen ik begin 2013 van de een op de andere dag in het ziekenhuis belandde had ik geen idee wat me te wachten stond. Het werden twee maanden met een gitzwart randje. Ik verloor mijn onderbeen en had geen idee of ik ooit nog zou kunnen lopen, laat staan draaien.
De enige weg voor mij was die omhoog, uit het diepe dal, stapje voor stapje, revaliderend tot ik licht zag aan het eind van de tunnel.
Ik stelde een doel: mijn comeback in club Trouw vieren met een all night long set op 7 september 2013. Het werd een nacht om nooit te vergeten. Zoveel liefde en medeleven.
En daar ben ik enorm dankbaar voor.

Dankbaar dat ik weer kon staan, dankbaar dat ik de kracht vond om te vechten, dankbaar voor mijn fans en dankbaar voor mijn familie en vrienden. Mijn moeder en Roeland, mijn dochter Selien en Jacqueline. Elke dag stonden jullie voor me klaar. Onvoorwaardelijk.
Linda en DikReidar, Jan (God hebbe zijn ziel), GeorgioArnold, Kim Tuin, de Trouw crew en alle collega dj’s die belangeloos op de ‘benenfiet’ nacht draaide. Al jullie support heeft veel voor mij betekent en ook dat zal ik nooit vergeten.

Ik hoop jullie allen te zien en het leven te vieren tijdens de monsterset komende zaterdag”

Wij van Dance Tracks waren er bij in Trouw .. en wensen hem een enorm succes vandaag in de Thuishaven Zomer w/ Dimitri 15HRS

Share:

Related Articles

Geef een antwoord